Skip to main content

Általános Szerződési Feltételek

Szolgáltató adatai:

Szolgáltató neve: Heri Vivien e.v.

Szolgáltató címe: 2800 Tatabánya, Sárberki ltp 125. Fsz 2.

Szolgáltató adószáma: 4493905131

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36705618329

Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyilvántartásba bejegyző hatóság megnevezése:

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Komárom-Esztergom Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága

Nyilvántartásba vétel száma: 58259454Tárhelyszolgáltató neve: Jelado Internet és Kommunikáció, Tóth Tamás egyéni vállalkozó

Tárhelyszolgáltató székhelye: 6728 Szeged, Alma u. 26.

Elérhetőségére vonatkozó adatok:

Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: +3620/3272-434

Az általános szerződési feltételek (a továbbiakban: ászf) a szolgáltató https://apillamuveszet.hu/ weboldalán elérhető alábbi szolgáltatásra terjed ki:

- Szempilla vállalkozás kiépítését, működtetését segítő Tudástárhoz való csatlakozásA szolgáltatás tartalma

A Tudástár az alábbi modulokhoz nyújt 2 hónapos hozzáférést a most kezdő vagy már működő vállalkozók részére:

 • Képzés modul – a szempilla vállalkozás végzéséhez szükséges szakmai tudás megszerzéséhez milyen képzéseket érdemes elvégezni

 • Vállalkozás modul – a vállalkozás indításához szükséges információkról ad tájékoztatást

 • Szalon modul – mik azok a legfontosabb szempontok, amiket szem előtt kell tartani egy szalon kiválasztása vagy kialakítása terén

 • Árazás modul – az árképzés során figyelembeveendő szempontok

 • Vendégkör modul - célközönség meghatározására vonatkozó információk átadása

 • Termékek modul - műszempillák kiválasztására vonatkozó szempontok

A szolgáltató kijelenti, hogy a Tudástár működtetésével nem végez szempilla építés oktatást, képzést, célirányos, az adott iparágra irányuló vállalkozási ismeretek átadására kerül sor vállalkozók részére.A Tudástár rendelésének menete

A szolgáltató https://apillamuveszet.hu/ webhelyén a Megrendelés és regisztráció menüpontban van lehetőség a Tudástárhoz való hozzáférés megrendelésére és regisztrációra.

A https://apillamuveszet.hu/megrendeles-es-regisztracio oldalon található űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra kattintással történik meg a Tudástástárhoz a hozzáférés megrendelése és a Regisztráció.

A https://apillamuveszet.hu/megrendeles-es-regisztracio oldalon a Megrendelő az alábbi tartalmú tájékoztatásokat kapja:

 • megrendelés menetéről

 • megrendelést követő szükséges lépések megtételéről

 • fizetési módra vonatkozó információkról

 • tájékoztatást kap arról, hogy a rendeléshez szükséges adatokat javíthatja vagy módosíthatja, egyúttal nyilatkozik arról, hogy az adatok a valóságnak megfelelnek,

 • minimális tartalmú Adatkezelési tájékoztatást kap,

 • checkbox bepipálásával nyilatkozik arról, hogy az általános szerződési feltételeket megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

Az űrlap kitöltésekor a Megrendelő az alábbi adatokat adja meg:

 • Regisztrációhoz szükséges: felhasználónév, teljes név, email cím

 • Számla kiállításához szükséges további adatok: cím, adószám

A “Megrendelés elküldése és regisztráció” gombra kattintást követően a látogató egy a rendelés adatait tartalmazó visszaigazoló emailt kap, melyhez csatolásra kerül egy díjbekérő, az adatkezelési tájékoztató és az általános szerződési feltételek.

Amennyiben a megrendelő által helyesen megadott email címre belátható időn belül, de legkésőbb 24 órán belül nem érkezik meg a visszaigazoló email, a Megrendelő mentesül az ajánlati kötöttsége alól. Az elektronikus úton tett szerződési jognyilatkozat akkor válik hatályossá, amikor az a másik fél számára hozzáférhetővé válik.

Ekkor a szerződés magyar nyelven elektronikusan létrejön, de nem minősül írásban kötött szerződésnek. A szerződés külön nem kerül rögzítésre, iktatásra, a szerződés utóbb nem hozzáférhető, létrejöttét a megrendelési és a visszaigazolásban foglaltak adatok és a csatolt általános szerződési feltételek együttesen bizonyítja.

A szolgáltató az általános szerződési feltételeit olyan módon teszi hozzáférhetővé, amely lehetővé teszi a megrendelő számára, hogy tárolja és előhívja azokat, vagyis a visszaigazoló emailhez csatolásra kerül, illetve https://apillamuveszet.hu/ oldalon teszi közzé, ahonnan bármikor, korlátozás nélkül letölthető.

A szolgáltató kijelenti, hogy szolgáltatási tevékenységére nézve nincs olyan magatartási kódex, melyet magára nézve kötelezőnek ismer el.

A megrendelt Tudástárhoz való hozzáférés díját a megrendelő 5 napon belül átutalással köteles teljesíteni, a díjbekérőben szereplő bankszámlára.

A díjbekérő teljesítését követően 24 órán belül kerül sor az elektronikus úton kiállított számla és a belépési információk kiküldésére (ami a megadott felhasználónévből és egy hozzá generált jelszóból áll, majd ezt követően válik elérhetővé a Tudástár). A Tudástárhoz való 2 hónapos hozzáférés ideje a belépési információk elküldésének napjától kerül számításra.

A Tudástárhoz való hozzáférés díja áfamentes, az ár a fizetendő árat jelöli.

A nyilvánvalóan hibásan, tévesen, rendszerhiba miatt feltüntetett lényegesen alacsonyabb árral visszaigazolt rendelés esetén a Tudástár megrendelésére nem jön létre szerződés. A szolgáltató ebben az esetben felajánlja a megrendelő részére az eredeti árral történő szerződéskötés lehetőségét.

A Tudástárhoz való hozzáférés megrendeléséhez szükséges, hogy a megrendelő a valóságnak megfelelő adatokat adjon meg. Amennyiben valótlan adatok, vagy más személy adatai kerülnek megadásra, a szerződés nem jön létre, a szolgáltató minden ebből adódó felelősséget kizár.

Az adatok javítására vagy módosítására az űrlap kitöltésekor van lehetőség, amire az oldal a megrendelőt figyelmezteti. A megrendelő a "Megrendelés elküldése és regisztráció" gombra kattintással kijelenti, hogy az általa megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

A szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli a pontatlan, elírás miatt hibás adatokra visszavezethető késedelmes teljesítés miatt.Egyéb rendelkezések

A https://apillamuveszet.hu/ weboldal kialakítása, a rajta szereplő tartalmak (képek, szövegek, videók), a Tudástár teljes tartalma Heri Vivien tulajdonában áll. Szöveget, szövegrészletet, kép és hanganyagot (amennyiben ilyen fellelhető) másolni, átdolgozni, terjeszteni, különböző oldalakon, csoportokban, fórumokon közzétenni vagy bármilyen más módon felhasználni, csak az ő írásos engedélyével lehet. Az említett tartalmak a szerzői jogi törvény védelme alatt állnak. A Tudástárban rendelkezésre álló szövegeket, képeket, videókat a megrendelő csak és kizárólag a saját részére használhatja, azokhoz hozzáférést vagy bármilyen más jellegű felhasználási lehetőséget (másolást, átdoglozást, terjesztést stb.) más felhasználó részére nem adhat.

A Tudástár megrendelésekor és a regisztráció során a szolgáltató tudomására jutó személyes adatokat Heri Vivien e.v., adatkezelő kezelni. Az adatkezelés jogalapja és célja: szerződés teljesítése. További információk a szolgáltató adatkezelési tájékoztatójában olvashatók, mely tájékoztató folyamatosan elérhető a vállalkozó https://apillamuveszet.hu/ honlapján.

A feleket a szerződéses jogviszony teljes időtartama alatt együttműködési és tájékoztatási kötelezettség terheli. A felek jogviszonyára a magyar jog az irányadó.

Irányadó jogszabályok:

 • 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről

 • 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

 • 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról

 • AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2016. április 27-i (EU) 2016/679 RENDELETE a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet)Hatályos: 2023. november 23.

© 2024 Heri Vivien

A Pilla Művészet

Kapcsolat

 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.